جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است

اعتراف شبکه جاسوسی در یمن: سفارت آمریکا لانه جاسوسی است

شبکه جاسوسی آمریکا که در یمن بازداشت شده است، اعتراف کرد که رایزنی فرهنگی سفارتخانه ایالات متحده در صنعا با سازمان سیا در ارتباط بوده و این سفارتخانه در واقع به عنوان لانه جاسوسی و ابزاری برای تخریب عمل کرده‌است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه المیادین به نقل از منابع خود اعلام کرد که بر اساس اعترافات این شبکه جاسوسی، رایزنی فرهنگی سفارت آمریکا همه گروه‌های جامعه یمن را هدف قرار داده و این نهاد، اقدام به جذب هسته‌هایی برای جمع آوری اطلاعات کرده است.

منابع مذکور همچنین تأکید کردند که در هفته‌های گذشته، یمن به صحنه توطئه‌ها و طرح‌های ویرانگر تبدیل شده است و مقامات نظام سابق یمن نیز در این زمینه نقش داشته اند.

براساس گزارش این منابع، اعترافات عناصر شبکه مذکور نشان می‌دهد که سفارت آمریکا و برخی از نهاد‌ها در صنعا از انحرافات در جامعه یمن حمایت کرده است.

سازمان عملیات و اطلاعات یمن روز دوشنبه (۲۱ خرداد) از کشف و متلاشی کردن یک شبکه گسترده جاسوسی وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی خبر داد.

«عبدالحکیم هاشم الخیوانی» رئیس سازمان امنیت و اطلاعات یمن در این باره، اعلام کرد: به یاری خداوند اعضای یک شبکه جاسوسی گسترده آمریکا و (رژیم) اسرائیل دستگیر شدند. شبکه جاسوسی آمریکا و اسرائیل برای چندین دهه در نهاد‌های رسمی و غیر رسمی به نمایندگی از دشمن نقش جاسوسی و خرابکاری داشته است.

الخیوانی گفت: شبکه جاسوسی آمریکا و اسرائیل مستقیماً با سازمان سیا در ارتباط بوده است. این شبکه جاسوسی مجهز به تکنیک‌ها، دستگاه‌ها و تجهیزات ویژه‌ای بوده که آنها را قادر می‌ساخت تا فعالیت‌های خود را مخفیانه انجام دهند.

رئیس سازمان امنیت و اطلاعات یمن افزود: اعضای شبکه جاسوسی آمریکا و اسرائیل و افسران آمریکایی از موقعیت‌های شغلی خود در سفارت آمریکا برای انجام فعالیت‌های خرابکارانه سوء استفاده کردند. پس از خروج سفارت آمریکا از صنعا، عناصر شبکه جاسوسی تحت پوشش سازمان‌های بین‌المللی به اجرای برنامه‌های خرابکارانه خود ادامه دادند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر